Đăng vào lúc 04:02 30/08/2012 bởi Hồng Nhung
Hãy khám phá những điều thú vị hoặc đăng ký thành viên trên Ucan, website học tiếng Anh cực đỉnh!
Ingredients
Equipment
Recipe Details
1. Place potatoes in a large pot with enough water to cover. Place lid on pot, bring water to a boil and then reduce heat to low. Let simmer for 20 to 25 minutes or until tender.
2. Drain the potatoes, then let them cool. Use your fingers to peel the skins from the sweet potatoes.
3. Cut potatoes in half lengthwise. Avoid touching the center, because that part will still be very hot. Cut the halves into half-inch semi-circles. Place slices into bowl. Set aside.
1. Heat skillet on burner at low-medium heat. Mix in butter, water, brown sugar and salt. Cook for one minute or until glaze becomes bubbly and smooth.
2. Carefully mix in sweet potatoes, making sure to avoid splashing the hot glaze. Toss to coat, then heat until sweet potatoes are fully glazed.
Tips
In order to avoid burning the butter, make sure not to melt it at too high of a heat.
There are several kinds of sweet potatoes, but any kind will work for this recipe. You can use either moist or dry potatoes, but not together. The dry potatoes cook more quickly than the moist ones.
For a sweeter taste, place a cup or two of marshmallows over potatoes and bake in oven for about five minutes at 350ºF (177ºC).
Enjoy!
12jav.netHãy để lại email của bạn, chúng tôi sẽ gửi bài học mới cho bạn mỗi tuần
Cùng tìm hiểu giải pháp giúp các bạn học sinh- sinh viên cải thiện khả năng giao tiếp, có mục tiêu đạt điểm cao TOEIC khi ra trường...
Giải pháp học tiếng Anh hoàn hảo cho người đi làm bận rộn, bị mất gốc hoặc quên nhiều kiến thức
Khi bạn mua 1 thẻ học VIP trên website www.ucan.vn bạn sẽ được TẶNG THÊM 4 phần quà rất có giá trị: